Other headlines

Június 05, 2023
Create. Visualize. Inspire. A professzionális grafika következő generációja.
Május 31, 2023
A Microsoft Build 2023 konferenciáján az Intel és a Microsoft előzetesen ...
Május 25, 2023
Az RDNA™ 3 architektúrával működő AMD Radeon™ RX 7600 grafikus kártyával soha ...
Május 17, 2023
Az ASBIS üdvözli a Midea a hűtés, ventilátor és fűtés termékkategóriáit az ...
Május 17, 2023
Ez a negyedik év, hogy az Infinidat elnyerte a Gartner Peer Insights Customers' ...
Április 17, 2023
Egy évszázadnyi találékonyság és luxus a szórakoztatóelektronikában
Április 12, 2023
A Bang & Olufsen bemutatja a Beosound A9 és a Beosound 2 otthoni hangszórók új ...
Április 05, 2023
Kiemelkedő tervezésért és okos termék innovációjáért kapott Red Dot dizájndíjat ...
Március 29, 2023
A legújabb 4x4 hüvelykes NUC a 13. generációs Intel Core processzorral komolyan ...
Március 24, 2023
Két hónappal azután, hogy az Intel bemutatta a 4. generációs Intel Xeon ...
Midea ventilátor az okosmárkáink választékában!

Május 17, 2023

Midea SmartFan Ventilátor

Midea ventilátor az okosmárkáink választékában!

Az ASBIS üdvözli a Midea a hűtés, ventilátor és fűtés termékkategóriáit az okosmárkák választékában, bővül a Smart Brand Portfolio!

Midea

A partneri együttműködés keretében az ASBIS bevezeti a Midea okos, lapát nélküli toronyventilátor & HEPA légtisztító, távirányítós készülékét, mobilos alkalmazáson keresztüli irányíthatósággal. A modern, stílusos kialakítású, intelligens készülék tökéletes kiegészítője lehet bármely lakásnak vagy irodának.

A Midea okos, lapát nélküli toronyventilátor & HEPA légtisztító, távirányítós készüléke és más ventilátorok a Mideától elérhetőek az ASBIS disztibúciós hálózatában, Magyarországon, Romániában, Litvániában, Észtországban, Lettországban, Horvátországban, Szlovákiában és Szlovéniábanania.

Az ASBISc Enterprises Plc - az IT és szórakoztató elektronika szakértője és vezető forgalmazója az EMEA régióban - bejelentette, hogy a Midea - az intelligens háztartási készülékek vezető gyártója - csatlakozott a vállalat “Intelligens márkák” portfóliójához. A vállalatok forgalmazási megállapodást írtak alá, így bővítve a termékkínálatot, több országot teljesen lefedő kihelyezésekkel és innovatív, kiváló minőségű készülékekkel, az intelligens háztartási technológia legújabb vívmányait juttatják el a vásárlókhoz.

A Midea globális, vezető szerepet tölt be az intelligens háztartási készülékek, többek között légkondicionálók, hűtőszekrények, mosógépek gyártásában. A márka a csúcstechnológiájáról és a minőség iránti elkötelezettségéről ismert, így termékei tökéletesen illenek az ASBIS termékportfóliójába.

Izgatottan várjuk, hogy a Midea márkát üzleti ügyfeleink és végfelhasználóink számára is elérhetővé tegyük. Első újdonságunk egy olyan innovatív termék, amely több fő funkciót egyesít: lapát nélküli toronyventilátor és légtisztító, intelligens távirányítóval. A Midea okos, lapát nélküli toronyventilátor & HEPA légtisztító, távirányítós készüléke jó megoldás a közelgő nyári szezonban otthoni és irodai használatra, B2B ügyfelek számára is: szállodák, kávézók és éttermek, valamint szépségszalonok. Online és offline piacterekkel, barkácsáruházakkal és a B2B szegmenssel is együtt dolgozva, az ASBIS mindig készen áll az új ajánlatokra a és termékportfólió forgalmazásra." - mondta Andrei Kazennau, az ASBIS hűtés-fűtési üzletág üzletfejlesztési menedzsere.

A Midea lapát nélküli okosventilátora a kivételesen csendes működésével a kényelem és a nyugalom csúcsát kínálja! A levegőáramlás akár 10 méter távolságból is érezhető. Ez a ventilátor ideális nagy helyiségben való használatra. A személyre szabott légáramlást az oszcillációs funkcióval biztosítja, beállítható az akár álló vagy 60 fokban elforgó működés.

A lapátok nélküli kialakítás nemcsak vizuálisan vonzó, hanem biztonságosabb és könnyebben tisztítható is. Ezenkívül a készülék kompakt mérete miatt könnyen mozgatható és tárolható. Ez a készülék tökéletes mindenkinek, aki javítani szeretné a levegő minőségét otthonában vagy irodájában, miközben hűvös és kényelmes környezetet szeretne élvezni a forró nyári hónapokban.

A Midea lapát nélküli okosventilátora a szigorú tanúsítási előírásoknak megfelelő plazmaion-technológiával és HEPA-szűrővel tisztítja az Ön és családja által belélegzett levegőt. Fejlett technológia, amely erőteljes légáramlást és a levegő hatékony tisztítását is biztosítja, eltávolítva az olyan szennyező anyagokat, mint a por, a pollenek és a füst.
A beépített intelligens érzékelők pontosan mérik a környezeti hőmérsékletet és a SensiCool technológiának köszönhetően automatikusan biztosítják a szükséges légáramot. A programozható alvó üzemmód automatikusan elsötétíti a kijelzőt és 3 légáram-módot biztosít, - a legalacsonyabb-  38dB-es zajszint mellett.
A mobilaklamazáson keresztüli távirányíthatóság lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bárhol beállítsák a ventilátor sebességét és a légtisztítást, míg a beépített időzítő és az alvó üzemmód kényelmes és energiatakarékos működést biztosít. A mobilalkalmazáson keresztüli intelligens távvezérlés lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy akkor is gondoskodjanak családjuk és szeretteik beltéri klímájáról és levegőminőségéről, amikor nincsenek a közelben. Az intelligens vezérlés Wi-Fi vagy Amazon Alexa hangvezérlésen keresztül érhető el.

Az ASBIS várakozással tekint a Mideával való partnerség folytatása elé, hogy a jövőben még több izgalmas terméket kínálhassunk ügyfeleinknek!

Az ASBIS-ról
Az ASBIS Group az ICT, IoT, robotikai termékek, megoldások és szolgáltatások vezető értéknövelt forgalmazója, fejlesztője és szolgáltatója Európa, a Közel-Kelet és Afrika (EMEA) piacain. A ciprusi székhelyű csoport 40 országban rendelkezik irodákkal, több mint 2 500 szakembert foglalkoztat, és világszerte 56 országban 20 000 B2B ügyfelet szolgál ki. Az ASBIS értékesítési hálózata a közép- és kelet-közép-európai térségben, az FSU-ban, az Öböl-mentén, a Kaukázusban és Afrikában található - a Cseh Köztársaságban, Grúziában, Dél-Afrikában és az Egyesült Arab Emírségekben található négy fő elosztóközponton keresztül ellátva. Az ASBIS márkaportfóliójába tartozó termékek több rangos Red Dot díjat: Product Design díjat nyertek el. Ilyen elismerésben részesültek az AENO Premium Eco Smart fűtőberendezések és a Prestigio Touchpad Click&Touch billentyűzetek. 

A Mideáról
A Midea a légkezelésre, a hűtésre, a mosógépekre, főzőkészülékekre, a nagy- és kis háztartási berendezésekre, a vizes berendezésekre, a padlóápolásra és a világításra specializálódott. A Midea termékei emberek és családok millióinak életét érintik a légkezelés, a hűtés, a mosás, a konyhai készülékek, a vízkezelő készülékek, a padlóápolás és a világítás révén. A Midea megérti, hogy az otthon különleges hely és az ott töltött pillanatok értékesnek számítanak. A Midea minden évben több mint 40 formatervezési díjat nyer különböző globális formatervezési kiállításokon, mint például a Red Dot, az iF és a Good Design Award! A Midea világszerte 21 gyártóüzemmel és 260 logisztikai központtal rendelkezik. A vállalat több mint 200 országban és régióban működik, 53,26 milliárd USD éves globális forgalommal.

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.