Other headlines

November 25, 2022
New exascale computing hardware ready for HPC, AI, cloud, big data, and general ...
November 18, 2022
Az új rendszereket úgy tervezték, hogy jobbá, gyorsabbá és zöldebbé tegyék az ...
November 17, 2022
A Supermicro által bemutatja a hamarosan megjelenő 4. generációs Intel® Xeon® ...
November 17, 2022
Az új NUC feloldott 13. generációs Intel Core processzorokkal rendelkezik, ...
November 11, 2022
Az AMD páratlan teljesítményt, vezető energiahatékonyságot és új generációs ...
November 04, 2022
A világ első játék GPU-ja Chiplet technológiával. Az úttörő AMD RDNA™ 3 ...
November 04, 2022
Az Value-add disztribútor továbbra is elkötelezetten fejleszti az Intel ...
Október 27, 2022
Infinidat, a leading provider of enterprise storage solutions, announced that ...
Október 07, 2022
Ensure Reliable In-Room Connectivity with a Sleek Wall-Plate AP
Az ASBIS Magyarországon megkezdi az Axtel professzionális kommunikációs termékeinek forgalmazását!

Június 15, 2022

Az ASBIS Magyarországon megkezdi az Axtel professzionális kommunikációs termékeinek forgalmazását!

 

 

 


Az Axtel: professzionális kommunikációs megoldások globális szállítója

Az eredetileg a lengyelországi - varsói - székhellyel rendelkező Axtel ma valóban európai gyártó, mely világszerte kínálja termékeit és megoldásait. A kiváló minőségű eszközök globális szolgáltatójává válás felé vezető útja során az Axtel sokéves tapasztalatot szerzett a professzionális kommunikáció piacán. Az Axtel kiváló minőségű kommunikációs megoldásokat gyárt olyan szervezetek számára, ahol a telekommunikáció központi szerepet játszik az üzleti életben. A felhasználói igényeket és a kényelmet előtérbe helyezve, lehetővé tesszük a szakemberek számára, hogy céljaikat a fejlett hangtechnológián keresztül, tiszta kétirányú kommunikációval mozdítsák elő.

 

 


 

Professzionális headsetek


Az európai székhelyű Axtel kommunikációs megoldásokat kínál call centerek és irodai környezetben dolgozók számára. A felhasználók igényei és elvárásai az első számú prioritás a tervezési folyamat során. Cél, hogy olyan call center headseteket hozzunk létre, amelyek a lehető legoptimálisabb szinten segítik elő ügyfeleink munkáját. A modern technológia előnyeit kihasználva arra összpontosítunk, hogy még jobbá, hitelesebbé tegyük az üzleti beszélgetéseket.

 

IP telefónia


Az Axtel professzionális, kiváló minőségű VoIP-telefonokra specializálódott a headsetek mellett. A hangminőség, a megbízhatóság és a maximális kényelem iránti elkötelezettségünk elégedett ügyfeleket biztosított számunkra. Ahogy a technológia folyamatosan változik, fejlődik és növekszik a felhasználói igényeknek megfelelően, úgy kell a telefoniparnak is. A tervezők és termékmenedzserek hosszas mérlegelést, tervezést, tesztelést követően az Axtel a VoIP technológiát kihasználva egy új, exkluzív, intuitív IP-telefoncsaládot mutat be.

 


Új Call Centerek kialakításával kapcsolatban, IP alapú kommunikációval kapcsolatban - ideértve a tárgyalóteremi rendszereket is - kollégáink szakrétő segítséget nyújtanak! Keressenek minket!

Value Add Distribution, disztribúció hozzáadott értékkel: vad@asbis.hu

 
 

 

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.