Other headlines

Május 31, 2022
The European Hardware Association (EHA) has announced the devices and ...
Május 16, 2022
Habana Gaudi2 processor demonstrates two-times throughput over Nvidia’s A100 GPU
Május 16, 2022
Elevated performance in every class. Powered by AMD RDNA™ 2 architecture, ...
Április 29, 2022
Infinidat announced the next generation solid state array in the company’s ...
Április 14, 2022
Tech Minute: Intel Arc graphics include new microarchitecture, a groundbreaking ...
Április 06, 2022
The Value-Added Distributor achieved the PREFERRED tier for its headquarters ...
Március 29, 2022
End-to-End 400G Hyperscale Networking Platform Delivers 4x Acceleration With ...
Március 23, 2022
Limassol, Cyprus – 23 March 2022 – ASBISC Enterprises PLC, one of the leading ...
Az ASBIS Magyarországon megkezdi az Axtel professzionális kommunikációs termékeinek forgalmazását!

Június 15, 2022

Az ASBIS Magyarországon megkezdi az Axtel professzionális kommunikációs termékeinek forgalmazását!

 

 

 


Az Axtel: professzionális kommunikációs megoldások globális szállítója

Az eredetileg a lengyelországi - varsói - székhellyel rendelkező Axtel ma valóban európai gyártó, mely világszerte kínálja termékeit és megoldásait. A kiváló minőségű eszközök globális szolgáltatójává válás felé vezető útja során az Axtel sokéves tapasztalatot szerzett a professzionális kommunikáció piacán. Az Axtel kiváló minőségű kommunikációs megoldásokat gyárt olyan szervezetek számára, ahol a telekommunikáció központi szerepet játszik az üzleti életben. A felhasználói igényeket és a kényelmet előtérbe helyezve, lehetővé tesszük a szakemberek számára, hogy céljaikat a fejlett hangtechnológián keresztül, tiszta kétirányú kommunikációval mozdítsák elő.

 

 


 

Professzionális headsetek


Az európai székhelyű Axtel kommunikációs megoldásokat kínál call centerek és irodai környezetben dolgozók számára. A felhasználók igényei és elvárásai az első számú prioritás a tervezési folyamat során. Cél, hogy olyan call center headseteket hozzunk létre, amelyek a lehető legoptimálisabb szinten segítik elő ügyfeleink munkáját. A modern technológia előnyeit kihasználva arra összpontosítunk, hogy még jobbá, hitelesebbé tegyük az üzleti beszélgetéseket.

 

IP telefónia


Az Axtel professzionális, kiváló minőségű VoIP-telefonokra specializálódott a headsetek mellett. A hangminőség, a megbízhatóság és a maximális kényelem iránti elkötelezettségünk elégedett ügyfeleket biztosított számunkra. Ahogy a technológia folyamatosan változik, fejlődik és növekszik a felhasználói igényeknek megfelelően, úgy kell a telefoniparnak is. A tervezők és termékmenedzserek hosszas mérlegelést, tervezést, tesztelést követően az Axtel a VoIP technológiát kihasználva egy új, exkluzív, intuitív IP-telefoncsaládot mutat be.

 


Új Call Centerek kialakításával kapcsolatban, IP alapú kommunikációval kapcsolatban - ideértve a tárgyalóteremi rendszereket is - kollégáink szakrétő segítséget nyújtanak! Keressenek minket!

Value Add Distribution, disztribúció hozzáadott értékkel: vad@asbis.hu

 
 

 

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.