Augusztus 30, 2022
Az új AMD Socket AM5 platform a világ első 5 nm-es asztali PC processzoraival ...
Augusztus 29, 2022
Az ASBIS Group a 4PHONES cég partnerstandján mutatja be márkakínálatának ...
Augusztus 26, 2022
A vállalat folytatja adományozási tevékenységét a leginkább érintett ...
Augusztus 25, 2022
Az AMD bejelentette a "together we advance_PCs", a következő generációs AMD PC ...
Augusztus 16, 2022
Az adományként összegyűjtött teljes összeget C-íves röntgenkészülékek ...
Augusztus 01, 2022
The new version is providing users with additional tools to facilitate the ...
Július 25, 2022
ASBIS clients will now get access to IP Infusion’s leading networking software ...
Július 21, 2022
A harmadik negyedéves disztribútori pont promóció már elérhető!
Június 29, 2022
ASBIS will offer Edgecore’s networking solutions to its clients in the EMEA ...
Június 17, 2022
The vendor was noted in two categories for its security, compliance, and ...
Az ASBIS új orvosi berendezéseket szállít ukrán kórházaknak

Augusztus 26, 2022

ASBIS, donation

Az ASBIS új orvosi berendezéseket szállít ukrán kórházaknak

A vállalat folytatja adományozási tevékenységét a leginkább érintett területeken.

2022 nyarán az ASBISC Enterprises 7 darab modern orvosi felszerelést adományozott a támadást elszenvedett ukrán városok - Vinnyica, Dnyipro és Kramatorsk - kórházainak. Az új berendezések segítségével az orvosok gyorsan diagnosztizálhatják a betegek egészségügyi problémáit, valamint életmentő műtéteket végezhetnek.

A támadásokat követően Vinnyica, Dnyipro és Kramatorsk több mint 350 000 menekültet fogadott be, akiknek szociális és orvosi segítségre egyaránt szükségük van. A városok helyi kórházai jelenleg tele vannak olyan emberekkel, akiknek sürgősen diagnózisra és hatékony kezelésre van szükségük.

A laparoszkópos munkahelynek köszönhetően, amely lehetővé teszi a sebészek számára, hogy bonyolult műtéteket hajtsanak végre, egy ultrahangkészüléknek és egy lézernek köszönhetően, amely az érrendszeri betegségeket ellátásában segít (Dnyipro), a vérvételhez szükséges orvosi felszerelésnek (Vinnyica) és a biztonságos vérátömlesztéshez szükséges eszközöknek (Kramatorsk), az orvosoknak most több kulcsfontosságú eszköz áll a rendelkezésére, ami a betegek számára nagyobb esélyt jelent a gyógyulásra.

Az ASBIS-Ukrajna, a Breezy Ukraine, az iOn és az iSupport által Ukrajnában képviselt ASBIS szorosan figyelemmel kíséri a helyzetet, hogy ott nyújtson támogatást, ahol arra szükség van.

"Továbbra is együttműködünk az állami szervezetekkel és a kormányzati szervekkel annak érdekében, hogy elkerüljük a humanitárius válságot Ukrajna városaiban. Az ország és polgárainak segítése ma mindannyiunk számára a legfontosabb feladat, és addig nyújtunk támogatást ebben a nehéz időszakban, amíg az országnak szüksége van rá" - nyilatkozta Vitalij Melnicsenko, az ASBIS-Ukrajna vezetője.

A PROJEKTBEN RÉSZT VEVŐ VÁLLALATOK

ASBISC Enterprises PLC (WSE: ASB) vezető értéknövelt szolgáltatásokat nyújtó disztribútor, az IT, IoT, IoT és AI OEM és megoldásszállítója a CEE, FSU és MEA térségekben. A vállalat az értéknövelt forgalmazásra (VAD), a B2B piaci megoldásokra és a globális beszállítóktól származó ICT-termékek forgalmazására specializálódott. Az IT-iparág vezetőjeként a csoport szakértői csapatai hardvertermékeket és szoftverelemeket, felhőalapú szolgáltatásokat és technológiákat konfigurálnak, hogy kereskedelmi szempontból életképes, szabadon választható megoldásokat hozzanak létre. További információért látogasson el a vállalat weboldalára: www.asbis.com

ASBIS-Ukrajna a számítógépes berendezések és alkatrészek, szórakoztató elektronika egyik vezető üzleti forgalmazója. Az ASBISC Enterprises PLC nemzetközi holding része, amely a világ közel 30 országában van jelen. Az ukrajnai portfólió több mint 50 márkát és több mint 1500 terméket tartalmaz. Partnereinkkel együtt mindenki számára elérhetővé és érthetővé tesszük az új technológiákat. Célunk, hogy támogassuk az ukrán gazdaságot és munkahelyet biztosítsunk munkatársainknak.  További információk: www.asbis.ua

Breezy Ukrajna a nemzetközi ASBISC Enterprises PLC (WSE: ASB) holding tagja. "Küldetésünk, hogy megbízható partnerek legyünk, aki partnereinek és ügyfeleinek a legjobb feltételeket biztosítja a világ legkiválóbb gyártóitól származó kütyük cseréjéhez és vásárlásához, ezzel egy második életet adva nekik." További információk: breezy.ua/ua