Január 30, 2024
A Ubiquiti U7 Pro (U7-Pro) egy új, mennyezetre szerelhető Wi-Fi 7 hozzáférési ...
November 14, 2023
Az ASBIS Enterprises Plc. az informatikai és technológiai termékek és ...
Október 17, 2023
Ez a legújabb generációs asztali processzorcsalád a bevezetéskor hat új, ...
Október 10, 2023
Az energiahatékony és skálázható kialakítású, 51,2 Tbps Ethernet fabric, ...
Október 10, 2023
Az UniFi Protect Generation 5 kamerák az ASBIS biztonsági kínálatának legújabb ...
Október 09, 2023
Az ASBISC Enterprises Plc, az ICT, IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Október 06, 2023
Az ASBISc Enterprises Plc, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Október 03, 2023
Az ASBIS mostantól 27 EMEA-országban, köztük kilenc új országban kínál Pure ...
Október 02, 2023
Az AENO, a háztartási készülékek márkája, bővítette intelligens ...
Szeptember 11, 2023
Az idei Hot Chips rendezvényen az Intel először nyújtott részletes betekintést ...
Az ASBIS új orvosi berendezéseket szállít ukrán kórházaknak

Augusztus 26, 2022

ASBIS, donation

Az ASBIS új orvosi berendezéseket szállít ukrán kórházaknak

A vállalat folytatja adományozási tevékenységét a leginkább érintett területeken.

2022 nyarán az ASBISC Enterprises 7 darab modern orvosi felszerelést adományozott a támadást elszenvedett ukrán városok - Vinnyica, Dnyipro és Kramatorsk - kórházainak. Az új berendezések segítségével az orvosok gyorsan diagnosztizálhatják a betegek egészségügyi problémáit, valamint életmentő műtéteket végezhetnek.

A támadásokat követően Vinnyica, Dnyipro és Kramatorsk több mint 350 000 menekültet fogadott be, akiknek szociális és orvosi segítségre egyaránt szükségük van. A városok helyi kórházai jelenleg tele vannak olyan emberekkel, akiknek sürgősen diagnózisra és hatékony kezelésre van szükségük.

A laparoszkópos munkahelynek köszönhetően, amely lehetővé teszi a sebészek számára, hogy bonyolult műtéteket hajtsanak végre, egy ultrahangkészüléknek és egy lézernek köszönhetően, amely az érrendszeri betegségeket ellátásában segít (Dnyipro), a vérvételhez szükséges orvosi felszerelésnek (Vinnyica) és a biztonságos vérátömlesztéshez szükséges eszközöknek (Kramatorsk), az orvosoknak most több kulcsfontosságú eszköz áll a rendelkezésére, ami a betegek számára nagyobb esélyt jelent a gyógyulásra.

Az ASBIS-Ukrajna, a Breezy Ukraine, az iOn és az iSupport által Ukrajnában képviselt ASBIS szorosan figyelemmel kíséri a helyzetet, hogy ott nyújtson támogatást, ahol arra szükség van.

"Továbbra is együttműködünk az állami szervezetekkel és a kormányzati szervekkel annak érdekében, hogy elkerüljük a humanitárius válságot Ukrajna városaiban. Az ország és polgárainak segítése ma mindannyiunk számára a legfontosabb feladat, és addig nyújtunk támogatást ebben a nehéz időszakban, amíg az országnak szüksége van rá" - nyilatkozta Vitalij Melnicsenko, az ASBIS-Ukrajna vezetője.

A PROJEKTBEN RÉSZT VEVŐ VÁLLALATOK

ASBISC Enterprises PLC (WSE: ASB) vezető értéknövelt szolgáltatásokat nyújtó disztribútor, az IT, IoT, IoT és AI OEM és megoldásszállítója a CEE, FSU és MEA térségekben. A vállalat az értéknövelt forgalmazásra (VAD), a B2B piaci megoldásokra és a globális beszállítóktól származó ICT-termékek forgalmazására specializálódott. Az IT-iparág vezetőjeként a csoport szakértői csapatai hardvertermékeket és szoftverelemeket, felhőalapú szolgáltatásokat és technológiákat konfigurálnak, hogy kereskedelmi szempontból életképes, szabadon választható megoldásokat hozzanak létre. További információért látogasson el a vállalat weboldalára: www.asbis.com

ASBIS-Ukrajna a számítógépes berendezések és alkatrészek, szórakoztató elektronika egyik vezető üzleti forgalmazója. Az ASBISC Enterprises PLC nemzetközi holding része, amely a világ közel 30 országában van jelen. Az ukrajnai portfólió több mint 50 márkát és több mint 1500 terméket tartalmaz. Partnereinkkel együtt mindenki számára elérhetővé és érthetővé tesszük az új technológiákat. Célunk, hogy támogassuk az ukrán gazdaságot és munkahelyet biztosítsunk munkatársainknak.  További információk: www.asbis.ua

Breezy Ukrajna a nemzetközi ASBISC Enterprises PLC (WSE: ASB) holding tagja. "Küldetésünk, hogy megbízható partnerek legyünk, aki partnereinek és ügyfeleinek a legjobb feltételeket biztosítja a világ legkiválóbb gyártóitól származó kütyük cseréjéhez és vásárlásához, ezzel egy második életet adva nekik." További információk: breezy.ua/ua