Other headlines

Június 25, 2024
Az ASBISC Enterprises Plc, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Június 25, 2024
A tajvani Computexen tartott nyitóbeszédében Pat Gelsinger, az Intel ...
Június 21, 2024
Az Ubiquiti, a hálózati technológiák globális vezetője, bemutatta a Wi-Fi 7 ...
Június 05, 2024
A vezeték nélküli hálózatok folyamatosan fejlődő világában a Wi-Fi 7 készen áll ...
Június 04, 2024
Közeledik a nyár, a hőmérséklet emelkedik. A Midea, az intelligens háztartási ...
Május 31, 2024
Az AMD EPYC 4004 sorozatú processzorok a vezető szerverszolgáltatók belépő ...
Május 29, 2024
Az Ubiquiti Inc. bejelentette az U6 Mesh Pro-t, egy korszerű WiFi 6 hozzáférési ...
Május 27, 2024
A mesterséges intelligenciát mindenhová eljuttató küldetésének részeként az ...
Április 29, 2024
Az Intel az Intel® Gaudi® gyorsítók, Intel® Xeon® processzorok, Intel® Core™ ...
Április 05, 2024
Az Ubiquiti Inc. bejelentette az UniFi Protect alkalmazás frissítését és az ...
A 4. generációs Intel Xeon belép a piacra

Március 24, 2023

Intel, XEON

A 4. generációs Intel Xeon belép a piacra

Két hónappal azután, hogy az Intel bemutatta a 4. generációs Intel Xeon Scalable processzorokat, az adatközponti megoldások robusztus családja gyors ütemben növekszik, az ügyfelek körében pedig erőteljes elfogadottságot mutat.

2023. január 10-én az Intel hivatalosan bejelentette a 4. generációs Intel® Xeon® Scalable processzorokat (kódnevülön Sapphire Rapids) az adatközponti ügyfelek számára. Az Intel többéves kemény munkával és összpontosítással minden idők legjobb minőségű Xeon-termékét szállítja és már most gyors ütemű felfutást, valamint minden idők legnagyobb ügyféloldali és partneri támogatását tapasztalja.

A bevezetés napján az Intel új élvonalbeli terméke került piacra, amelyet jelentős teljesítménynövekedés jellemez az iparági vezető gyorsítók használatával, a magok számának növelésével és a wattonkénti teljesítmény javításával. A piacon lévő erős új termékkel az ügyfelek gyorsan elfogadták ezeket az új technológiákat. A bevezetés óta eltelt mindössze nyolc hét alatt az Intel a tervezési rekordot ért el a Xeon család tekintetében és a legtöbb ilyen rövid idő alatt elérhető és szállítható platformot érte el.

Az összes nagy eredeti berendezésgyártó (OEM) és eredeti tervezőgyártó (ODM) ma már szállítja a rendszereket és a 10 legnagyobb felhőszolgáltató (CSP) jelenleg is telepít felhős példányokat. Mindezen ügyfélsikerek alapját és támogatását a Xeon-termékek széleskörű ellátottsága jelenti egész évben, hogy a kritikus használati módok és valós munkaterhelések széles skáláján kielégítsük az ügyfelek igényeit.

“A 4. generációs Intel Xeon Scalable processzorok bevezetése volt az első a sok olyan pillanat közül, amelyet az Inteltől idén láthatnak, és amely megmutatja az ütemtervünk megbízhatóságát és meghatározza a piaci felkészültségünket.” mondta Lisa Spelman, az Intel Xeon-termékek vállalati alelnöke és vezérigazgatója. “Megmutatjuk az iparágnak, hogy következetesen végrehajtjuk és teljesítjük az ügyfeleknek tett kötelezettségvállalásainkat.” 

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.