Other headlines

Június 04, 2024
Közeledik a nyár, a hőmérséklet emelkedik. A Midea, az intelligens háztartási ...
Május 27, 2024
A mesterséges intelligenciát mindenhová eljuttató küldetésének részeként az ...
Április 29, 2024
Az Intel az Intel® Gaudi® gyorsítók, Intel® Xeon® processzorok, Intel® Core™ ...
Január 30, 2024
A Ubiquiti U7 Pro (U7-Pro) egy új, mennyezetre szerelhető Wi-Fi 7 hozzáférési ...
November 14, 2023
Az ASBIS Enterprises Plc. az informatikai és technológiai termékek és ...
Október 17, 2023
Ez a legújabb generációs asztali processzorcsalád a bevezetéskor hat új, ...
Október 10, 2023
Az energiahatékony és skálázható kialakítású, 51,2 Tbps Ethernet fabric, ...
Október 10, 2023
Az UniFi Protect Generation 5 kamerák az ASBIS biztonsági kínálatának legújabb ...
Október 09, 2023
Az ASBISC Enterprises Plc, az ICT, IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Október 06, 2023
Az ASBISc Enterprises Plc, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
A 4. generációs Intel Xeon belép a piacra

Március 24, 2023

Intel, XEON

A 4. generációs Intel Xeon belép a piacra

Két hónappal azután, hogy az Intel bemutatta a 4. generációs Intel Xeon Scalable processzorokat, az adatközponti megoldások robusztus családja gyors ütemben növekszik, az ügyfelek körében pedig erőteljes elfogadottságot mutat.

2023. január 10-én az Intel hivatalosan bejelentette a 4. generációs Intel® Xeon® Scalable processzorokat (kódnevülön Sapphire Rapids) az adatközponti ügyfelek számára. Az Intel többéves kemény munkával és összpontosítással minden idők legjobb minőségű Xeon-termékét szállítja és már most gyors ütemű felfutást, valamint minden idők legnagyobb ügyféloldali és partneri támogatását tapasztalja.

A bevezetés napján az Intel új élvonalbeli terméke került piacra, amelyet jelentős teljesítménynövekedés jellemez az iparági vezető gyorsítók használatával, a magok számának növelésével és a wattonkénti teljesítmény javításával. A piacon lévő erős új termékkel az ügyfelek gyorsan elfogadták ezeket az új technológiákat. A bevezetés óta eltelt mindössze nyolc hét alatt az Intel a tervezési rekordot ért el a Xeon család tekintetében és a legtöbb ilyen rövid idő alatt elérhető és szállítható platformot érte el.

Az összes nagy eredeti berendezésgyártó (OEM) és eredeti tervezőgyártó (ODM) ma már szállítja a rendszereket és a 10 legnagyobb felhőszolgáltató (CSP) jelenleg is telepít felhős példányokat. Mindezen ügyfélsikerek alapját és támogatását a Xeon-termékek széleskörű ellátottsága jelenti egész évben, hogy a kritikus használati módok és valós munkaterhelések széles skáláján kielégítsük az ügyfelek igényeit.

“A 4. generációs Intel Xeon Scalable processzorok bevezetése volt az első a sok olyan pillanat közül, amelyet az Inteltől idén láthatnak, és amely megmutatja az ütemtervünk megbízhatóságát és meghatározza a piaci felkészültségünket.” mondta Lisa Spelman, az Intel Xeon-termékek vállalati alelnöke és vezérigazgatója. “Megmutatjuk az iparágnak, hogy következetesen végrehajtjuk és teljesítjük az ügyfeleknek tett kötelezettségvállalásainkat.” 

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.