Január 30, 2024
A Ubiquiti U7 Pro (U7-Pro) egy új, mennyezetre szerelhető Wi-Fi 7 hozzáférési ...
November 14, 2023
Az ASBIS Enterprises Plc. az informatikai és technológiai termékek és ...
Október 17, 2023
Ez a legújabb generációs asztali processzorcsalád a bevezetéskor hat új, ...
Október 10, 2023
Az energiahatékony és skálázható kialakítású, 51,2 Tbps Ethernet fabric, ...
Október 10, 2023
Az UniFi Protect Generation 5 kamerák az ASBIS biztonsági kínálatának legújabb ...
Október 09, 2023
Az ASBISC Enterprises Plc, az ICT, IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Október 06, 2023
Az ASBISc Enterprises Plc, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Október 03, 2023
Az ASBIS mostantól 27 EMEA-országban, köztük kilenc új országban kínál Pure ...
Október 02, 2023
Az AENO, a háztartási készülékek márkája, bővítette intelligens ...
Szeptember 11, 2023
Az idei Hot Chips rendezvényen az Intel először nyújtott részletes betekintést ...
A 13. generációs Intel Core i9-13900KS soha nem látott sebességet kínál az asztali PC-k felhasználóinak

Február 07, 2023

Intel, Core, DESKTOP

A 6,0 GHz-es frekvenciával büszkélkedő i9-13900KS mérföldkő a PC-ipar számára

Az Intel ma bejelentette az új, 13. generációs Intel® Core™ i9-13900KS - a világ leggyorsabb asztali processzorának1 - minden részletét és elérhetőségét. A processzor a dobozból kivéve akár 6,0 gigahertzes (GHz) maximális turbófrekvenciát kínál - az első olyan processzor a PC-iparban, amely gyárilag képes átlépni ezt a küszöböt -, hogy világszínvonalú játék- és alkotási élményt nyújtson asztali számítógépek szerelmeseinek.

"A Core i9-13900KS folytatja a 13. generációs Intel Core asztali processzorcsaládunk kiválóságát, bemutatva a hibrid teljesítményarchitektúránk által elérhetővé tett új szinteket. Az extrém játékosok és a rajongók most minden eddiginél magasabbra tornázhatják mindennapi teljesítményüket a PC-ipar első olyan asztali processzorával, amely 6,0 GHz-es sebességet biztosít alaphelyzetben." - mondta Marcus Kennedy, az Intel Client Computing Group vezetője.

Miért fontos ez?

A feloldott i9-13900KS processzor jelentős mérföldkövet jelent a PC-iparban – minden eddiginél nagyobb sebességet biztosít a rajongó, asztali gépet használók számára. A 24 mag mellett akár 6,0 GHz-es maximális turbófrekvenciát és 36 MB Intel® Smart Cache-t kínál, ami hihetetlen teljesítményt nyújt a játék- és tartalomkészítési terhelések esetén.

Mit kínál?

Az i9-13900KS legfontosabb jellemzői és képességei a következők:

• Legfeljebb 6,0 GHz maximális turbó frekvencia az Intel® Thermal Velocity Boost segítségével – a világ első processzora a PC iparban, túlhajtás nélkül elérhető 6,0GHz-es frekvanciával.
  • Intel® Adaptive Boost Technology a jobb játékteljesítményért, mivel opportunista módon magasabb többmagos turbófrekvenciát tesz lehetővé.
  • 24 mag (8 Performance mag és 16 Efficient mag), 32 szál, 150W processzor alapteljesítmény, 36MB Intel Smart Cache és összesen 20 PCIe szál (16 PCIe 5.0 és négy PCIe 4.0 szál).
  • DDR5 5600 MT/s és DDR4 3200 MT/s támogatása.
  • Kompatibilis a Z790 és a Z690 alaplapokkal, a legfrisebb BIOS használata ajánlott a legobb játékélmény és tartalomgyártási teljesítmény érdekében. Az i9-13900KS processzor lehetővé teszi a játékosok és a rajongók számára, hogy a teljesítményt a következő szintre emeljék.

1 6.0 GHz maximális turbo frekvencián, a 13. generációs Intel Core i9-13900KS a leggyorsabb asztali gépben használható processzor (2023. januári állapot szerint). Részletekkel kapcsolatban látogasson el az www.Intel.com/PerformanceIndex olda
A teljesítmény a használat, a konfiguráció és egyéb tényezők függvényében változhat. Többet tudhat meg a Performance Index oldalon. A túlhajtás érvénytelenítheti a garanciát vagy befolyásolhatja a rendszer állapotát.
Többet információt a www.intel.com/overclocking oldalon talál.