Other headlines

Augusztus 08, 2019
AMD EPYC™ 7002 Generation processors and compatible platforms are available now ...
Június 14, 2019
2019 Június 13., Minsk (Fehéroroszország): a Prestigio és a Clevetura ...
December 04, 2018
Amit a tárolási szakértők valójában szeretnének
November 29, 2018
Készen áll a Go Beyond –ra? A DELL EMC –vel elrepítjük Marrakesh –be!
Szeptember 18, 2018
Növelje hatékonyságát díjnyertes AMD technológiával, mindennapi feladatokra ...
Június 11, 2018
EPYC is engineered from the ground up based on the datacenter of today to ...
Június 07, 2018
Az Intel a 8th Gen Intel® Core™ i7-8086K limitált kiadású processzor piacra ...
Június 04, 2018
A Computex 38 éve együtt fejlődik az ICT trendekkel. Nyomon követi az ICT ...
Február 14, 2018
CloudFest 2018 is the premiere global hosting and cloud festival taking place ...
Ultrabook™ Ihlete az Intel

Július 01, 2012

Intel, Ultrabook

Ultrabook™ Ihlete az Intel

 
Ezek az Intel® által ihletett rendkívüli eszközök mindennel rendelkeznek, amire szüksége lehet: szuper vékony Z-magasság - kevesebb mint 18 mm vastag és kisebb mint 14"; gyors rendelkezésreállás - kevesebb mint 7 másodperc alatt bekapcsol; érezhetően jobb teljesítmény a 2. és 3. generációs Intel® Core™ processzoroknak köszönhetően; hosszú akkumulátor üzemidő - több mint 5 óra, de akár 8 óra is. Valóban látható és érezhető teljesítmény.
Menetre kész másodpercek alatt: Intel® Rapid Start Technology
Intel® Rapid Start Technology1 másodperceken belül teljes működési teljesítményre állítja Ultrabook™ -ját, így azonnal folytathatja ott ahol abbahagyta.Ez az ultra érzékeny képesség lehetővé teszi a készülék számára, hogy villámgyorsan folytassa a munkát, ha arra van szükség és készenléti üzemmódban, ultra alacsony fogyasztással működjön. Igy Ön időt takarít meg és közben növel az akkumulátor üzemidejét is.
Pörgesse fel kedvenceit: Intel® Smart Response Technology
Az Ön Ultrabook™ sokkal érzékenyebb lett. Intel® Smart Response Technology2 gyorsan felismeri és tárolja az Ön által leggyakrabban használt fájlokat és alkalmaazásokat, hogy azonnal el tudja őket érni. Időt és energiát takaríthat meg azáltal, hogy a leggyakrabban használt és kedvelt tartalmakhoz gyorsabban hozzáférhet.
Mindig naprakész: Intel® Smart Connect Technology
Az Intel® Smart Connect Technology3-val az Ön Ultrabook™-ja, még alvó üzemmódban is automatikusan frissíti emailjeit, kedvenc alkalmazásait, és szociális közösségi információit. Nem kell többet várni, hogy meg tudhassa a legfrisseb híreket, vagy értesüljön barátai tevékenyégéről - csak hajtsa fel a fedelet és máris naprakész.
Zárja le elveszett laptopját: Intel® Anti-Theft Technology (Intel® AT)
aggódik a lopás vagy az elvesztés miatt? Az Intel® Anti-Theft Technology (Intel® AT)4 egy inteligenss biztonsági hardware, ami segíti megvédeni eszközét, úgy hogy letiltja az Ön ellopott vagy elvesztett Ultrabook™-ját bárhonnan a világból. És ha az Ön Ultrabook™-ja megkerül, könnyedén aktiválhatja adatai és digitális tartalmainak sérülése nélkül. (Elérhető opció minden Intel® Core™ processzor-alapú Ultrabook™ eszközhöz.)
Lelki béke online: Intel® Identity Protection Technology (Intel® IPT)
Győződjön meg róla, hogy kedvenc weboldalai biztosan tudják Ön az. Intel® Identity Protection Technology (Intel® IPT)5 segit megvédeni azonosságát és eszközeit online egy biztonságos linket rendelve az Ön rendszeréhez, fiókjaihoz, és kedvenc online helyeihez. Ez a legjobb Ön által hitelesített online védelem. (Csak bizonyos Intel-ihlette Ultrabook™-on elérhető.)

Válasszon Ultrabook™
-t az ASBIS webáruházában 
   

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.