Other headlines

Január 30, 2024
A Ubiquiti U7 Pro (U7-Pro) egy új, mennyezetre szerelhető Wi-Fi 7 hozzáférési ...
November 14, 2023
Az ASBIS Enterprises Plc. az informatikai és technológiai termékek és ...
Október 17, 2023
Ez a legújabb generációs asztali processzorcsalád a bevezetéskor hat új, ...
Október 10, 2023
Az energiahatékony és skálázható kialakítású, 51,2 Tbps Ethernet fabric, ...
Október 10, 2023
Az UniFi Protect Generation 5 kamerák az ASBIS biztonsági kínálatának legújabb ...
Október 09, 2023
Az ASBISC Enterprises Plc, az ICT, IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Október 06, 2023
Az ASBISc Enterprises Plc, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Október 03, 2023
Az ASBIS mostantól 27 EMEA-országban, köztük kilenc új országban kínál Pure ...
Október 02, 2023
Az AENO, a háztartási készülékek márkája, bővítette intelligens ...
Szeptember 11, 2023
Az idei Hot Chips rendezvényen az Intel először nyújtott részletes betekintést ...
Midea ventilátor az okosmárkáink választékában!

Május 17, 2023

Midea SmartFan Ventilátor

Midea ventilátor az okosmárkáink választékában!

Az ASBIS üdvözli a Midea a hűtés, ventilátor és fűtés termékkategóriáit az okosmárkák választékában, bővül a Smart Brand Portfolio!

Midea

A partneri együttműködés keretében az ASBIS bevezeti a Midea okos, lapát nélküli toronyventilátor & HEPA légtisztító, távirányítós készülékét, mobilos alkalmazáson keresztüli irányíthatósággal. A modern, stílusos kialakítású, intelligens készülék tökéletes kiegészítője lehet bármely lakásnak vagy irodának.

A Midea okos, lapát nélküli toronyventilátor & HEPA légtisztító, távirányítós készüléke és más ventilátorok a Mideától elérhetőek az ASBIS disztibúciós hálózatában, Magyarországon, Romániában, Litvániában, Észtországban, Lettországban, Horvátországban, Szlovákiában és Szlovéniábanania.

Az ASBISc Enterprises Plc - az IT és szórakoztató elektronika szakértője és vezető forgalmazója az EMEA régióban - bejelentette, hogy a Midea - az intelligens háztartási készülékek vezető gyártója - csatlakozott a vállalat “Intelligens márkák” portfóliójához. A vállalatok forgalmazási megállapodást írtak alá, így bővítve a termékkínálatot, több országot teljesen lefedő kihelyezésekkel és innovatív, kiváló minőségű készülékekkel, az intelligens háztartási technológia legújabb vívmányait juttatják el a vásárlókhoz.

A Midea globális, vezető szerepet tölt be az intelligens háztartási készülékek, többek között légkondicionálók, hűtőszekrények, mosógépek gyártásában. A márka a csúcstechnológiájáról és a minőség iránti elkötelezettségéről ismert, így termékei tökéletesen illenek az ASBIS termékportfóliójába.

Izgatottan várjuk, hogy a Midea márkát üzleti ügyfeleink és végfelhasználóink számára is elérhetővé tegyük. Első újdonságunk egy olyan innovatív termék, amely több fő funkciót egyesít: lapát nélküli toronyventilátor és légtisztító, intelligens távirányítóval. A Midea okos, lapát nélküli toronyventilátor & HEPA légtisztító, távirányítós készüléke jó megoldás a közelgő nyári szezonban otthoni és irodai használatra, B2B ügyfelek számára is: szállodák, kávézók és éttermek, valamint szépségszalonok. Online és offline piacterekkel, barkácsáruházakkal és a B2B szegmenssel is együtt dolgozva, az ASBIS mindig készen áll az új ajánlatokra a és termékportfólió forgalmazásra." - mondta Andrei Kazennau, az ASBIS hűtés-fűtési üzletág üzletfejlesztési menedzsere.

A Midea lapát nélküli okosventilátora a kivételesen csendes működésével a kényelem és a nyugalom csúcsát kínálja! A levegőáramlás akár 10 méter távolságból is érezhető. Ez a ventilátor ideális nagy helyiségben való használatra. A személyre szabott légáramlást az oszcillációs funkcióval biztosítja, beállítható az akár álló vagy 60 fokban elforgó működés.

A lapátok nélküli kialakítás nemcsak vizuálisan vonzó, hanem biztonságosabb és könnyebben tisztítható is. Ezenkívül a készülék kompakt mérete miatt könnyen mozgatható és tárolható. Ez a készülék tökéletes mindenkinek, aki javítani szeretné a levegő minőségét otthonában vagy irodájában, miközben hűvös és kényelmes környezetet szeretne élvezni a forró nyári hónapokban.

A Midea lapát nélküli okosventilátora a szigorú tanúsítási előírásoknak megfelelő plazmaion-technológiával és HEPA-szűrővel tisztítja az Ön és családja által belélegzett levegőt. Fejlett technológia, amely erőteljes légáramlást és a levegő hatékony tisztítását is biztosítja, eltávolítva az olyan szennyező anyagokat, mint a por, a pollenek és a füst.
A beépített intelligens érzékelők pontosan mérik a környezeti hőmérsékletet és a SensiCool technológiának köszönhetően automatikusan biztosítják a szükséges légáramot. A programozható alvó üzemmód automatikusan elsötétíti a kijelzőt és 3 légáram-módot biztosít, - a legalacsonyabb-  38dB-es zajszint mellett.
A mobilaklamazáson keresztüli távirányíthatóság lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bárhol beállítsák a ventilátor sebességét és a légtisztítást, míg a beépített időzítő és az alvó üzemmód kényelmes és energiatakarékos működést biztosít. A mobilalkalmazáson keresztüli intelligens távvezérlés lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy akkor is gondoskodjanak családjuk és szeretteik beltéri klímájáról és levegőminőségéről, amikor nincsenek a közelben. Az intelligens vezérlés Wi-Fi vagy Amazon Alexa hangvezérlésen keresztül érhető el.

Az ASBIS várakozással tekint a Mideával való partnerség folytatása elé, hogy a jövőben még több izgalmas terméket kínálhassunk ügyfeleinknek!

Az ASBIS-ról
Az ASBIS Group az ICT, IoT, robotikai termékek, megoldások és szolgáltatások vezető értéknövelt forgalmazója, fejlesztője és szolgáltatója Európa, a Közel-Kelet és Afrika (EMEA) piacain. A ciprusi székhelyű csoport 40 országban rendelkezik irodákkal, több mint 2 500 szakembert foglalkoztat, és világszerte 56 országban 20 000 B2B ügyfelet szolgál ki. Az ASBIS értékesítési hálózata a közép- és kelet-közép-európai térségben, az FSU-ban, az Öböl-mentén, a Kaukázusban és Afrikában található - a Cseh Köztársaságban, Grúziában, Dél-Afrikában és az Egyesült Arab Emírségekben található négy fő elosztóközponton keresztül ellátva. Az ASBIS márkaportfóliójába tartozó termékek több rangos Red Dot díjat: Product Design díjat nyertek el. Ilyen elismerésben részesültek az AENO Premium Eco Smart fűtőberendezések és a Prestigio Touchpad Click&Touch billentyűzetek. 

A Mideáról
A Midea a légkezelésre, a hűtésre, a mosógépekre, főzőkészülékekre, a nagy- és kis háztartási berendezésekre, a vizes berendezésekre, a padlóápolásra és a világításra specializálódott. A Midea termékei emberek és családok millióinak életét érintik a légkezelés, a hűtés, a mosás, a konyhai készülékek, a vízkezelő készülékek, a padlóápolás és a világítás révén. A Midea megérti, hogy az otthon különleges hely és az ott töltött pillanatok értékesnek számítanak. A Midea minden évben több mint 40 formatervezési díjat nyer különböző globális formatervezési kiállításokon, mint például a Red Dot, az iF és a Good Design Award! A Midea világszerte 21 gyártóüzemmel és 260 logisztikai központtal rendelkezik. A vállalat több mint 200 országban és régióban működik, 53,26 milliárd USD éves globális forgalommal.

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.