Other headlines

Január 30, 2024
A Ubiquiti U7 Pro (U7-Pro) egy új, mennyezetre szerelhető Wi-Fi 7 hozzáférési ...
November 14, 2023
Az ASBIS Enterprises Plc. az informatikai és technológiai termékek és ...
Október 17, 2023
Ez a legújabb generációs asztali processzorcsalád a bevezetéskor hat új, ...
Október 10, 2023
Az energiahatékony és skálázható kialakítású, 51,2 Tbps Ethernet fabric, ...
Október 10, 2023
Az UniFi Protect Generation 5 kamerák az ASBIS biztonsági kínálatának legújabb ...
Október 09, 2023
Az ASBISC Enterprises Plc, az ICT, IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Október 06, 2023
Az ASBISc Enterprises Plc, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Október 03, 2023
Az ASBIS mostantól 27 EMEA-országban, köztük kilenc új országban kínál Pure ...
Október 02, 2023
Az AENO, a háztartási készülékek márkája, bővítette intelligens ...
Szeptember 11, 2023
Az idei Hot Chips rendezvényen az Intel először nyújtott részletes betekintést ...
Az Intel bemutatja az Intel Arc Pro A60 és Pro A60M GPU-kat

Augusztus 04, 2023

Intel

Az Intel bemutatja az Intel Arc Pro A60 és Pro A60M GPU-kat

Az Intel két új Intel Arc Pro grafikus feldolgozóegységgel bővíti kínálatát: az Intel® Arc™ Pro A60 és Pro A60M az Intel® Arc™ Pro A-sorozatú professzionális grafikus feldolgozóegységek (GPU-k) új tagjai.

Az új termékek jelentős teljesítménynövekedést hoznak az Intel Arc Pro családban és gondosan a professzionális munkaállomások felhasználói számára lettek tervezve, akár 12 GB videomemóriával (VRAM) és négy kijelző támogatásával, nagy dinamikatartományú (HDR) és Dolby Vision® támogatással.

Az Intel Arc Pro A-sorozatú grafikus processzorok új lehetőségeket kínálnak a munkaállomás GPU-k terén. A meglévő Intel Arc Pro termékekhez képest az Intel Arc Pro A60 és A60M kétszer annyi PCIe-sávot kínál (16), kétszer nagyobb, 384 gigabájt/másodperc memória-sávszélességet, kétszer annyi dedikált AI Xe Matrix Extensions (XMX) motort (256) és kétszer annyi ray tracing egységet (16). Emellett teljes médiakódolási és dekódolási támogatással is rendelkeznek, beleértve az AV1-et is. Mindezek révén az Intel Arc Pro GPU-k ideálisak a számítógépes tervezéshez és modellezéshez (CAD/CAM), az AI következtetési feladatokhoz és a dedikált üzleti környezetek médiafeldolgozásához.

Az Intel Arc Pro GPU-kat negyedévente megjelenő illesztőprogram-kiadások támogatják a rendszeres teljesítményoptimalizálás érdekében, és az építészeti, mérnöki és építőipari, valamint tervezési és gyártási iparágakban használt vezető munkaállomás-alkalmazások ISV-tanúsítványt kaptak.

Az Intel munkaállomás GPU-kat a média- és szórakoztató alkalmazásokhoz, például a Blenderhez is optimalizálták, és az Intel® oneAPI Rendering Toolkit renderelő és ray tracing könyvtárakat futtatnak, hogy lehetővé tegyék a nagy teljesítményű, nagy valósághűségű vizuális élmények méretarányos létrehozását.

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.