Other headlines

Augusztus 07, 2020
Prestigio, az ASBISc Enterprises Plc csoport nemzetközi márkája bemutatja a ...
Április 10, 2020
Új, kis mélységű 2U Supermicro Ultra Server, mikro adatközpontok, végponti, ...
Április 06, 2020
A Prestigio Click&Touch érintőfelületes multiméda billentyűzet négy Red Dot ...
Március 18, 2020
A referencia-architektúra biztosítja az alkalmazások és az adatok 100% -os ...
Augusztus 08, 2019
AMD EPYC™ 7002 Generation processors and compatible platforms are available now ...
Június 14, 2019
2019 Június 13., Minsk (Fehéroroszország): a Prestigio és a Clevetura ...
December 04, 2018
Amit a tárolási szakértők valójában szeretnének
November 29, 2018
Készen áll a Go Beyond –ra? A DELL EMC –vel elrepítjük Marrakesh –be!
Szeptember 18, 2018
Növelje hatékonyságát díjnyertes AMD technológiával, mindennapi feladatokra ...
Június 11, 2018
EPYC is engineered from the ground up based on the datacenter of today to ...
Növelje cége jövedelmezőségét az ASBIS által nyújtott Dell EMC Networking és Storage megoldásokkal

Október 28, 2016

Dell EMC, solutions, networking, storage

Növelje cége jövedelmezőségét az ASBIS által nyújtott Dell EMC Networking és Storage megoldásokkal

A széles termék- és szolgáltatás portfóliónak köszönhetően az ASBIS és Dell páratlan megoldásokat ajánl az IT szektorban.

VEGYE MEG ONLINE

Dell Networking & Dell Storage

A folyamatok egyszerűsítése, a sikerek biztosítása és az adatelérhetőség maximalizálása érdekében a Dell biztosítja a technológiát, knowhow-t és tapasztalatot. A hatékonyságnak, skálázhatóságnak és innovatív licencezésnek köszönhetően a Dell Storage & Networking megoldások fontos szerepet játszhatnak abban, hogy a rendelkezésre álló erőforrásokat elmozdítsa a stagnálásból az innováció felé.

Dell EMC Networking Megoldások

Az ASBIS jövő-biztos Dell EMC Networking megoldásokat kínál, melyek segítenek:

 • Javítani a hálózat teljesítményét.
 • Csökkenteni a költségeket.
 • Flexibilisnek maradni a jövő innovációi felé.

A nyílt hálózati megoldások segítenek kiépíteni egy alkalmazás-független infrastruktúrát, és leegyszerűsítik az adatkezelést a standard automatizáló eszközökkel és nyílt platformokkal. A vállalkozása ezen eszközökkel és szakértelemmel csökkentheti a drága mérnöki költségeket, illetve az időt és energiát, melyek a tervezéshez, ellátáshoz és menedzseléshez szükségesek.

Vegye a kezébe a saját hálózatának jövőjét, és hasznosítsa az ASBIS által kínált Dell stratégiát a nyílt hálózatokhoz,- optimalizálja vállalkozását.

A Dell EMC Networking termékkínálata magába foglalja: 

Fixed Port Ethernet Switch-ek - A kis- és nagyvállalatok igényeinek megfelelő rugalmas, nagy funkcionalitású switchek:

 • Basic Ethernet Switch-ek a kisebb hálózatok vagy távoli/branch irodák számára; korlátozott IT személyzettel.
 • Power-Over-Ethernet Switch-ek a nagyobb IT hálózatok hozzáféréséhez, magában foglalva az N és X szériás switch-eket:

N-Széria: Energia hatékony, 1 GbE és 10 GbE megoldások, melyek funkcionalitást, skálázhatóságot és cross-platform összetételt biztosítanak, hogy könnyen tudja integrálni a meglévő irodát, szerverszobát, kisebb adatközpontot vagy nagyobb campus hálózatot.

X-széria: Smart 1GbE és 10GbE switchek, melyek nagyvállalati szintű funkciókat és intuitív, GUI alapú menedzsmentet biztosítanak az irodák könnyebb irányításához.

 • High-performance Ethernet Switch-ek a legnagyobb hálózatok és adatközpontok számára, beleértve az S és Z szériás switch-eket:

S-széria: Flexibilis, erős és optimalizált 10GbE switchek, melyek nagy flexibilitást és teljesítményt biztosítanak a mai modern terhelések és alkalmazások futtatására.

Z-széria: Kiemelkedő teljesítményt és flexibilitást biztosít a 10/25/40/50/100GbE, mely segít optimalizálni a teljesítményt a legújabb alkalmazások futtatásához.

   

Chassis Switch-ek - Nagy teljesítményű, rugalmas architektúrák és sokoldalú platformok a next-gen adatközpontok és nagyvállalati campus network-ök számára (C-széria)

   

High-Performance Computing Switch-ek - Kicsitől egészen a nagy csoportok kiépítéséig, alacsony késleltetéssel, nagy átmenő 100Gbps+ technológiával, hogy megbízható, nagy sűrűségű hálózatot tudjon kiépíteni, és csökkenteni tudja az áramfogyasztást és költségeket (H-széria)

   Dell Networking E-Series virtualizált switch-ek
 - Virtualizált adatközpontok és felhő rendszerű hálózatok kiépítése nagy kapacitású chassis-based switch-ekkel, melyek rugalmasságot és hatékonyságot biztosítanak, és csökkentik a költségeket.

   


Advanced Ethernet Switch-ek
 - Üzleti és adatközponti hálózatokhoz, melyek skálázhatóságot, teljes funkcionalitású Gigabit teljesítményt és rugalmas menedzsmentet igényelnek.

   


Fibre Channel SAN Switch-ek
 - Storage area network (SAN) optimalizálása, és az átmenő sebesség maximalizálása a nagy teljesítményű Fibre Channel SAN Switch-ekkel.

   Server Network Adapterek
 - A Dell PowerEdge szerverek teljesítményét és sebességét optimalizálja a hálózatában, egy sor csatlakozási lehetőséget biztosítva.

   Dell SonicWALL Network Security
- Dell™ SonicWALL® biztonsági megoldások lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy a hálózatok, rendszerek, felhasználók és adatok biztonságát garantálják a hálózat sebességének csökkenése nélkül.

   


Wireless Networking
- Költséghatékony, nagy biztonságú és könnyen kezelhető wireless rendszerek biztosítása a dolgozók, vendégek és távoli felhasználók részére.

 

Dell EMC Storage Megoldások

A Dell EMC storage arra van tervezve, hogy hatékonyan kiszolgálja a storage igényeket a legkisebb helyi vállalkozásoktól kezdve egészen a globális adatközpontokig. 

Teljesítmény és védelem, hogy támogassa a fontos munkafolyamotokat.

Dell Storage SC széria - beleértve az SC9000, SC8000, SC4020, SCv2000 és az új, unified SC7020 – sokoldalúságot és gazdaságosságot kínál a modern adatközpont-környezetek számára. Az SC széria software-e modern funkciókat biztosít, mely teljesen virtualizálja az adatait, és finomhangolja a tárolási környezetet, hogy kiszolgálja a nagy munkafolyamatokat a legkevesebb ráfordítással.

A Dell Storage SC szériával:

 • Az alkalmazások gyorsabban futnak, annak ellenére, hogy az adatok öregednek és növekednek.
 • A költségek azonnal csökkennek, bármilyen szinten.
 • Az irányítás egyszerűsített és kiterjesztett.

Főbb előnyök:

 • A software költségeken spórolhat akár 87%-ot az örökös licencezésnek köszönhetően.
 • Maximalizálja a VMware®, Linux és Microsoft® környezetét idő, pénz vagy lemezterület pazarlása nélkül.
 • Folyamatosan optimalizálja a teljesítményt és csökkentse a költségeket olyan funkciókkal, mint: thin provisioning és automated tiered storage.
 • A legfontosabb rendszerek 99.999%-os arányban elérhetőek több mint 26 millió készenléti órán keresztül, köszönhetően az új tervezésnek.
 • Duplázza meg a sávszélességet az első olyan tárolóval a piacon, mely 16Gb Fibre Channel end-to-end sebességet biztosít.
 • Számíthat az ágazat legjobb support-jára, melyet a 96,77%-os vásárlói elégedettségi ráta is bizonyít.

  

Egyszerűsített és sokoldalú, a növekvő környezet számára tervezett.

EqualLogic unified storage ideális a gyorsan növekvő vállalatok és szervezetek számára.

PS széria termékei ideálisak olyan üzleti alkalmazások és virtualizált folyamatok futtatására, ahol a kapacitás, teljesítmény, helytakarékosság és költséghatékonyság egyaránt fontos. A PS és SC széria termékei közötti zavartalan kapcsolat, és egyszerű irányításnak köszönhetően a Dell Storage jövőbeli flexibilitást és hosszú távú befektetési védelmet biztosít a PS széria ügyfelei számára.

Főbb előnyök:

 • Csökkentse a költségeket olyan termékekkel, melyek az ágazat vezető TCO (total cost of ownership, teljes életút költség) mutatójával rendelkeznek.
 • Bővítse infrastruktúráját egy olyan peer-scale modellel, mely támogatja a különböző generációjú hardware elemeket.
 • Nagyfokú funkcionalitás az all-inclusive licence csomagnak köszönhetően, mely magában foglalja az adatvédelmet, terheléselosztást, átfogó SAN monitoringot és elemző software-t.
 • Helyezze üzembe a virtuális szerverek számára legjobb tárolót, és tapasztalja meg az első osztályú integrációt a Microsoft®, VMware®, Linux és operációs rendszerekkel.

 

Dell Storage MD és NX Széria, és Dell MD3 széria: Érték és teljesítmény 

Gyors telepítésre, könnyű kezelésre és hatékony tárolási skálázásra tervezve.

A Dell Storage MD és NX Széria, illetve Dell MD3 széria megfizethető áron érhető el, a kis cégek és brach office irodák igényeire optimalizálva, úgy hogy a funkciókban vagy megbízhatóságban nem kell kompromisszumot kötni.

Az MD3, MD és NX Széria széles tárolási megoldásokat kínál, beleértve belépő szintű SAN és NAS eszközöket, és a direct-attached storage (DAS) bővítő egységeket.

A sokoldalú MD3 Széria továbbfejlesztett funkciókat tartalmaz, melyek megfelelnek a nagy teljesítmény és adatvédelem elvárásainak.

Az NX Windows NAS Széria megoldást kínál olyan cégek számára, akik standard Microsoft® Windows Storage Server® (WSS) software-t használnak, vagy azon ügyfeleknek, akik flexibilitást szeretnének a software és háttértárak vásárlásában, ha a szükség úgy hozza.

Főbb előnyök:

 • Adaptáljon és fejlesszen könnyen a moduláris és flexibilis design segítségével.
 • Egyszerűsítse le az irányítást és csökkentse a komplexitást az átfogó software-el és automatizációval.
 • Telepítsen nagyban skálázható NAS és unified storage rendszert az adatok könnyű és strukturált kezeléséhez.
 • Maximalizálja a teljesítményt, minimalizálja az árat.

További információért kérjük, vegye fel a kapcsolatot az ASBIS Networking és Storage specialistáival.

 

DELL EMC
Dell EMC, a part of Dell Technologies, enables organizations to modernize, automate and transform their data center using industry-leading converged infrastructure, servers, storage and data protection technologies.  This provides a trusted foundation for businesses to transform IT, through the creation of a hybrid cloud, and transform their business through the creation of cloud-native applications and big data solutions.  Dell EMC services customers across 180 countries – including 98 percent of the Fortune 500 – with the industry's most comprehensive and innovative portfolio from edge to core to cloud.        

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.