Other headlines

Január 30, 2024
A Ubiquiti U7 Pro (U7-Pro) egy új, mennyezetre szerelhető Wi-Fi 7 hozzáférési ...
November 14, 2023
Az ASBIS Enterprises Plc. az informatikai és technológiai termékek és ...
Október 17, 2023
Ez a legújabb generációs asztali processzorcsalád a bevezetéskor hat új, ...
Október 10, 2023
Az energiahatékony és skálázható kialakítású, 51,2 Tbps Ethernet fabric, ...
Október 10, 2023
Az UniFi Protect Generation 5 kamerák az ASBIS biztonsági kínálatának legújabb ...
Október 09, 2023
Az ASBISC Enterprises Plc, az ICT, IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Október 06, 2023
Az ASBISc Enterprises Plc, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Október 03, 2023
Az ASBIS mostantól 27 EMEA-országban, köztük kilenc új országban kínál Pure ...
Október 02, 2023
Az AENO, a háztartási készülékek márkája, bővítette intelligens ...
Szeptember 11, 2023
Az idei Hot Chips rendezvényen az Intel először nyújtott részletes betekintést ...
A Zero Trust élvonalában: A CylanceEDGE hét fejlesztésének bejelentése

Július 06, 2023

BlackBerry

A Zero Trust élvonalában: A CylanceEDGE hét fejlesztésének bejelentése

A zero trust keretrendszer elfogadása jelentős döntés: A fenyegetett környezet fejlődésével a szervezeteknek átfogó platformot kell használniuk a kiberbiztonság elérése érdekében, amely azonban nem korlátozhatja a szervezetek alapvető termelékenységét kiszolgáló funkciókat és lehetővé kell tennie a szervezetek számára, hogy megfeleljenek a szabályozási és megfelelési előírásoknak. Mindezek megvalósítása nem könnyű feladat, a választott technológia jelentős szerepet fog játszani a biztonsági beruházások eredményességében - most és az elkövetkező években.

Ezért a BlackBerry keményen dolgozik azon, hogy a zero trust megoldás egyszerűvé és elérhetővé váljon. A Forrester nemrégiben a tanácsadó cég Zero Trust Platforms Landscape jelentésében a BlackBerry-t "figyelemre méltó zero trust platformgyártónak" nevezte (ez a megtiszteltetés a nagyon zsúfolt kiberbiztonsági piacon mindössze 29 gyártónak jár). A kategória legjobb zero trust platformját úgy fejlesztettük ki, hogy eredményorientáltan tudjunk kezelni felhasználási eseteket - még olyan szervezetek esetében is, amelyeknél hiányosak a készségek, korlátozottak az erőforrások vagy korlátozott a költségvetés.

A megfelelő partner többet nyújt, mint egy "pontszerű megoldás". Ők segíthetnek Önnek:

  • A biztonsági kockázatok azonosításában és mérsékléséban.
  • Megoldások bevezetésében és kezelésében.
  • Válaszolni a dinamikus fenyegetésekre és aktív incidensekre.
  • Megfelelni az egyedi működési kihívásoknak.
  • Az alkalmazottak és a vállalkozók termelékenységének támogatásában, bárhol és bárhonnan.

Hogyan egyszerűsíti a BlackBerry a Zero Trust koncepciót?

A BlackBerry nemrégiben jelentette be legújabb zero trust innovációját, CylanceEDGE™-et, amely bármilyen méretű szervezet számára lehetővé teszi a biztonságos munkavégzést bárhonnan. A CylanceEDGE biztonságos, gyors és könnyed hozzáférést biztosít a felhasználók számára a munkájukhoz. A platform egyszerűsíti a bárhol hosztolt alkalmazások csatlakoztathatóságát és olyan innovatív funkciókat kínál, mint az egy kattintással történő beállítás a legnépszerűbb SaaS (Software-as-a-Service) termelékenységi eszközök közül közel 50-hez, köztük a Microsoft 365®-hez és a Google Workspace™-hez.

A CylanceEDGE megkönnyíti a hibrid munkaerők együttműködésének és biztonságának javítását, és olyan átalakító képességeket kínál, amelyek segítik a szervezet kiberbiztonsági programjainak jövőbiztosítását. Emellett biztonságos csatlakozást tesz lehetővé az AWS felhőben hosztolt alkalmazásokhoz, javítja az érzékeny adatok tárolásának, elérésének és megosztásának átláthatóságát, és továbbfejlesztett, zéró bizalomra épülő fenyegetés-felismerő képességeket biztosít.

Ez a technológia kritikusan fontos az az alapvető és a kibővített felhasználási esetek kezeléséhez, amelyek elengedhetetlenek a vállalkozások számára, hogy a legújabb fenyegetésekkel szemben az élen maradjanak. 

A CylanceEDGE hét fejlesztése

A BlackBerry folyamatosan beruház a zero trust platformjába, hogy megfeleljen a jövő kiberbiztonsági kihívásainak. Ez lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy túllépjenek a hagyományos megoldásokon, például a VPN-eken és demokratizálja a vállalati szintű biztonsági eszközökhöz való hozzáférést.

Legújabb fejlesztések között szerepelnek a következők:

  • Biztonságos mód a Windows számára: Ez lehetővé teszi a rendszergazdák számára, hogy a végponti ügynököt alapértelmezetten "Biztonságos üzemmódra" állítsák, ha a felhasználó nem engedélyezte a "Munka módot". Ez azért fontos, mert a Biztonságos mód mindenkor biztonságos böngészést biztosít, megakadályozza, hogy a felhasználók rossz hírnévvel rendelkező célpontokhoz csatlakozzanak és megtagadja az ACL (hozzáférés-vezérlési lista) szabályai által nem engedélyezett forgalmat - még akkor is, ha a Munkamód nincs engedélyezve. 
  • Operációs rendszer specifikus ACL támogatás: A CylanceEDGE segítségével a rendszergazdák könnyedén létrehozhatnak szabályokat és megadhatják a hozzáférés-szabályozást a végpont operációs rendszere alapján. Ez a funkció lehetővé teszi a rendszergazdák számára, hogy korlátozzák az érzékeny erőforrásokhoz való hozzáférést és/vagy a hozzáférést kérő eszköz típusa alapján ACL-szabályokkal rendelkezzenek (például csak a Windows® vagy macOS® rendszert futtató asztali eszközökhöz való hozzáférés engedélyezése).
  • Osztott DNS-tunneling helyi DNS-kereséssel: A " Private Network > Forward Lookup Zone " konfigurációban felsorolt tartományok DNS-keresése azon a tunnelen keresztül történik, ahol a hálózati hozzáférés-ellenőrzéseket alkalmazzák. Az összes többi DNS-keresés a helyi DNS használatával történik és a keletkező forgalom az osztott tunneling-konfigurációnak megfelelően kerül továbbításra. Ez a funkció lehetővé teszi az tunnelt vagy a BlackBerry infrastruktúrát nem használó forgalom gyors azonosítását. Kezdetben ez a funkció nem rendelkezik UI (felhasználói felület) komponenssel, kérésre elérhető.
  • HTTP tartalomnaplózás: Az ACL-szabályokban megadhatja, hogy a hálózati események megjelenítsenek-e titkosítatlan, egyszerű szöveges HTTP-kapcsolati adatokat. Ha engedélyezve van, akkor az Események részletei lapon megjelenik az esemény kérési és válaszadatainak összefoglalója. Ez a funkció lehetővé teszi a titkosítatlan HTTP hálózati forgalom mélyebb elemzését, miközben lehetővé teszi a "fenyegetésvadászatot".
  • Hálózati események megtekintése a riasztások nézetben: Az események mostantól a riasztások képernyőjén is megjelennek, hogy jobban megkönnyítsék a triázs és a vadászat folyamatát. Ez egyben csökkenti a riasztási jelzések elemzésének "súrlódását" az összes integrált terméken keresztül, miközben javítja az elemzők hatékonyságát minden szinten. A riasztások képernyőjén megjelennek a magas kockázati szintű - vagy a hálózati védelmi beállítások által blokkolt - DNS-tunnelling, reputációs, aláírási és nulladik napi események. A CylanceENDPOINT™,  az önvédelmi végpontbiztonsági megoldás, feldolgozza és csoportosítja az eseményeket, hogy optimalizálja a fenyegetésvadászatot és a feloldási tevékenységeket. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy az összes biztonsági terméket egységes módon tekintse át, hogy jobban egymáshoz rendelje az információkat, és gyorsabban reagálhasson a potenciális fenyegetésekre.
  • Több magánhálózat konfigurációjának támogatása: Ez lehetővé teszi a hozzáférést több magánhálózathoz, beleértve szegmenseket, adatközpontokat, virtuális magánfelhőket (VPC-ket) és egyebeket - helyben és/vagy felhőkörnyezetben. Ez a funkció lehetővé teszi több CylanceEDGE ZTNA (Zero Trust Network Access) konnektor telepítését egy UES tenantból és az egyes magánhálózatokhoz tartozó konnektorok összesített nézetét biztosítja.
  • A hálózati forgalom beállításainak jobb ellenőrzése és konfigurálható jelentéskészítés: A frissített hálózati védelmi beállítások pontosabb ellenőrzéseket vezetnek be. Ez magában foglalja azon észlelések ellenőrzését, amelyek ellen védelmet kíván nyújtani (pl. blokkolni vagy csak az anomáliákat, például a célállomás reputációját észlelni), az eseményoldalakon jelenteni és megjeleníteni kívánt részleteket, valamint a SIEM-megoldásnak vagy a syslog-kiszolgálónak küldendő elemeket, ha van ilyen konfigurálva. Ez nagyobb rugalmasságot biztosít a rendszergazdák számára, és lehetővé teszi számukra a műveletek egyszerűsítését és a releváns adatokhoz való hozzáférés egyszerűsítését a könnyebb használat érdekében.

 

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.