Augusztus 08, 2019
AMD EPYC™ 7002 Generation processors and compatible platforms are available now ...
Június 14, 2019
2019 Június 13., Minsk (Fehéroroszország): a Prestigio és a Clevetura ...
December 04, 2018
Amit a tárolási szakértők valójában szeretnének
November 29, 2018
Készen áll a Go Beyond –ra? A DELL EMC –vel elrepítjük Marrakesh –be!
Szeptember 18, 2018
Növelje hatékonyságát díjnyertes AMD technológiával, mindennapi feladatokra ...
Június 11, 2018
EPYC is engineered from the ground up based on the datacenter of today to ...
Június 07, 2018
Az Intel a 8th Gen Intel® Core™ i7-8086K limitált kiadású processzor piacra ...
Június 04, 2018
A Computex 38 éve együtt fejlődik az ICT trendekkel. Nyomon követi az ICT ...
Február 14, 2018
CloudFest 2018 is the premiere global hosting and cloud festival taking place ...
DELL EMC Go Beyond

November 29, 2018

ASBIS, DELL EMC, MARRAKESH

DELL EMC Go Beyond

Készen áll a Go Beyond –ra? A DELL EMC –vel elrepítjük Marrakesh –be!

Csatolják be biztonsági öveiket! A Go Beyond program elindult és lehetőséget kínál Önöknek egy exkluzív Marrakeshi utazáson és egy nagyszabású DELL rendezvényen való részvételre.

Élvezze a Marokkói kultúrát egy keleti hangulatú kiruccanás keretein belül és szerezzen meg minden információt, mely elősegíti vállalkozása fejlődését a DELL EMC, az Intel és a Microsoft jóvoltából!

Hogyan vehet részt?

Regisztráljon be hozzánk a Go Beyond programban a DELL Partner Portalon, hogy együttes erővel biztosítsuk részvételét az exkluzív kiránduláson! Regisztrációját követően a rendszer automatikusan értékeli Client és ISG vásárlásait egy 8 hetes periódusban.

További információkért kattintson a ide.

Ne feledkezzen meg a Promóciós Szabályzat elfogadásáról!

A promóciós feltételeknek megfelelően értékelése az ASBIS által értékesített DELL termék vásárlások alapján történik. A programban azon Partnerink vehetnek részt, akik a DELL által kitűzött célértékkel rendelkeznek, melyről a gyártó tájékoztatása alapján, illetve a Partner Portalon informálódhatnak.