Ismerje meg a Gigabyte okostelefon márkáját, a GSmartot

A világhírű és megbízható alaplapgyártó GIGABYTE-ot 1986-ban alapították. A kulcsfontosságú technológiákra összpontosítva, és a szigorú minőségi szabványoknak megfelelve vált a világ egyik vezető IT eszközgyártó cégévé. Annak érdekében, hogy lépést tudjon tartani a gyors változásokkal, átfogó termékcsaláddal rendelkezik, úgy mint alaplapok, grafikus kártyák, PC alkatrészek, PC perifériák, laptopok, tabletek, asztali PC-k, hálózati kommunikációs eszközök, szerverek és mobiltelefonok.

A GIGABYTE a GSmart okostelefonok gyártásával a kommunikáció,a szórakozás és a tanulás megkönnyítését célozza meg, ugyanakkor a személyes adatok kezelésének technológiai fejlesztésére is nagy hangsúlyt fektet. A GSmart rugalmas üzleti modelljének köszönhetően, valamint innovatív ötleteivel és technológiájával a modern ember minden igényének megfelel. A nagy múlttal rendelkező márka tapasztalt kutatók, művészeti tervezők és tartalomfejlesztők segítségével, a már jól bevált termelési folyamatokat szem előtt tartva gyártja okostelefonjait - nagy sikerrel. A GSmart széles termékportfóliójában minden készülék a legmodernebb technikával készül, letisztult forma és kiváló ár jellemzi, a minőségre pedig a Gigabyte név jelenti a garanciát. 


  Minden GSmart készülék 2 év garanciával rendelkezik

 

Magyar nyelvű felhasználói kézikönyvek pdf-ben, GSmart telefonokhoz

A kézikönyvek feltöltése folyamatos. Ha bármi kérdésük lenne, vagy segítségre lenne szükségük, kérjük keressenek minket az infosales@asbis.hu email címen.

GSmart Rey R3

 

GSmart Roma R2 Plus edition

GSmart Roma R2

 

GSmart Mika M3

GSmart Arty A3

 

GSmart Akta A4

GSmart GX2

GSmart Essence

 

 

 Android Lollipop használati utasítás letöltése ITT