CANYON: Create. Perform. Explore. Enjoy.

A CANYON olyan vidám, fiatalos és dinamikus márka, mely igyekszik praktikus, egyszerűen használható és elérhető számítástechnikai periféria termékek széles választékával megkönnyíteni és kényelmessé tenni a felhasználók mindennapjait.

A termékskála fejlesztésénél elsődleges szempont, hogy szép, stílusos és praktikus termékek jöjjenek létre versenyképes áron, minőségi kompromisszumok nélkül. A portfólióban megtalálhatók audió és videó eszközök (fül- és fejhallgatók, headsetek, digitális képkeretek),  multimédia csomagok, egerek, webkamerák, notebooktáskák, hálózati eszközök, játékkiegészítők ( Wii™, Nintendo DS Lite™, PSP™ Slim, PC ), sportoláshoz való kiegészítők és egyéb termékek széles választéka. A termékek három fő csoportra oszthatók: Regular Line, Sportsline és a Platinum Series, az üzleti vonal.

A termékek folyamatos és hatékony elérhetőségének biztosításához, a CANYON egy több mint 50 országra kiterjedő kereskedelmi hálózatot épített ki, Kínában, Finnországban, Csehországban és Dubaiban elhelyezett stratégiai központokkal. A minőségellenőrző csoportok Kínában és Taivanon biztosítják, hogy a termékek megfeleljenek a legújabb standardoknak és követelményeknek. A CANYON számára további előnyt jelent az anyavállalat szaktudása és vezetése, az ASBISc Enterprises plc., egy világszerte jelenlevő számítástechnikai alkatrészek és megoldások disztribúciójával foglalkozó multinacionális vállalat, mely jelen van a Varsói Értéktőzsdén.

A 2003-ban alapított CANYON az információtechnológiával kapcsolatos fogyasztói elektronikaitermék piac egyik leggyorsabban növekvő márkája az ázsiai és az EMEA régióban.

Ha szeretne még többet megtudni a CANYON termékekről látogassa meg online katalógusunkat .